Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húsból egy nagy szeletet készítek,( vagy megkérem a hentest ) majd kissé kiklopfolom
A húsra rendezem el az omlettet, sonkát, paprika csikókat, majd szorosan feltekerem .
Egy serpenyőben olajon megpirítom a tekercset minden oldaláról ,utána felöntöm a borral.
Addig főzöm , míg elpárolog az összes alkohol , kiveszem a húst.
A maradék zsiradékon megpirítom a felvágott zöldséget, ( répát, hagymát, paradicsomot, )
Hozzákeverem a sót, borst, fűszert ha kell, s visszarakom a tekercset, s készre főzöm .
A húst tálaláskor felszeletelem s a átszűrt szafttal tálalom .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egész egyszerű az elkészítése.
Tetszés szerinti köret megy hozzá, lehet tésztát , burgonya fánkot, stb mellé kínálni.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.27 22:59
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nagy szeletet, serpenyőben olajon, tekercset minden, összes alkohol, felvágott zöldséget, húst tálaláskor, átszűrt szafttal, felszeletelem, paradicsomot, borjúlapocka, Hozzákeverem, borjútekercs, kiklopfolom, elkészítése, visszarakom, serpenyőben, paradicsom, zsiradékon, megpirítom, megpirítom, feltekerem, tálaláskor, zöldséget, oldaláról, tekercset, elpárolog, tekercset, felvágott, sárgarépa, étvágyat, csikókat, szorosan, felöntöm, borjúlapocka, tojásból omlett, sonka, paprika, pohár, olaj, hagyma, paradicsom, egész bors, babér,
|
|
|
|
|